Shopping Cart

No products in the cart.

MPS (Managed Print Services)

Merrni nën kontroll kostot dhe volumet e printimit në organizatën tuaj!

Marrja nën kontroll e printimeve tuaja, është një zgjidhje që ju ndihmon të kurseni para dhe të rritni produktivitetin. Printimi i menaxhuar gjithashtu ju ndihmon të përmirësoni ndikimin në mjedis dhe sigurinë e dokumenteve. Me “Menaxhim Printimi” nënkuptojmë koston gjithsej të menaxhimit dhe optimizimit të printimeve tuaja, volumit dhe personave e sektorëve që mirëmbajne këto pajisje.  

 

Çfarë përfiton organizata juaj nga MPS?

KONTROLLI  –  Identifikoni mundësitë për të optimizuar infrastrukturën tuaj të printimit dhe rifitoni kontrollin e shpenzimeve të lidhura me printimin. Duke kombinuar harduerin e vlerësuar me çmime, veçoritë inovative të softuerit dhe nivelet e pakrahasueshme të shërbimit, të krijuara posaçërisht për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj, MPS ju kthen në kontroll të çdo gjëje, nga kostoja deri te shpërdorimi.

 

SIGURIA   –   Si pjesë e vlerësimit të printimit në mbarë organizatën tuaj, ne mund të identifikojmë rreziqet e sigurisë së printimit dhe të Protokollit të Internetit (IP) me të cilat mund të përballeni. Më pas do të ndërtojmë një MPS që ndihmon në zbutjen e rreziqeve me një plan sigurie të përshtatur. Kjo mund të përfshijë gjithçka, nga kufizimi i funksionalitetit dhe printimi i mbrojtur me PIN deri te kriptimi i nivelit të ndërmarrjes dhe zgjidhjet e rrjedhës së punës. Pajisjet tona kanë një sërë funksionesh të integruara sigurie të krijuara për të luftuar krimin kibernetik, duke përfshirë enkriptimin SSL – e njëjta teknologji e përdorur në tregtinë elektronike për të mbrojtur detajet e bankës dhe kartës së kreditit – që mbron dokumentet që përmbajnë informacione të ndjeshme që dërgohen nëpër rrjete për t’u printuar. Ndërsa printimi juaj është i cenueshëm, i gjithë mjedisi juaj i IT është i cenueshëm. Duke dështuar në trajtimin e këtyre pikave të dobëta, biznesi juaj mund të jetë në rrezik të shkeljes së legjislacionit të privatësisë dhe sigurisë së të dhënave.

EFIKASITETI  –  MPS ofron një auditim të plotë të konfigurimit tuaj aktual të printimit për të identifikuar përfitimet e mundshme të efikasitetit. Ne projektojmë një infrastrukturë printimi që ofron kapacitetin e vëllimit të printimit dhe disponueshmërinë e printerit që kërkon organizata juaj, të plotësuara nga zgjidhje të thjeshta të rrjedhës së punës. Shërbimi i automatizuar dhe sinjalizimet për tonerin sigurojnë që ju të mund të përqendroheni në biznesin tuaj të përditshëm të sigurt, duke ditur se ne po kujdesemi për kërkesat tuaja për printim.

 

QËNDRUESHMËRIA  –  MPS ju vë në një pozicion të shkëlqyeshëm për të reduktuar gjurmën tuaj duke ju ndihmuar të monitoroni dhe përmirësoni konsumimin e letrës, energjisë, materialeve konsumuese dhe hapësirës. Për të rritur edhe më tej kredencialet tuaja të gjelbra, ne mund të përfshijmë mbledhjen dhe riciklimin e materialeve konsumuese si pjesë e shërbimit dhe përveç kësaj, mund t’ju ofrojmë një certifikatë Partneriteti për Riciklimin e Furnizimeve që tregon se sa mbetje janë devijuar nga landfilli përmes riciklimit të rezervave bosh të tonerit. Në vitin 2015, Dartford & Gravesham NHS Trust dhe Day Lewis kthyen rreth 5000 rezerva. Këto janë ricikluar, duke u siguruar që të mos përfundojnë në landfill.


Na besoni ne, menxhimin e paisjeve dhe proçesit të printimit, të organizatës suaj:

Përfitimet

  • Kurseni para duke reduktuar kostot e printimit
  • Menaxhim online në kohë reale të printerave, për të shmangur defektet dhe zëvendësuar tonerat në kohë.
  • Siguri dhe mbrojtje maksimale, nëpërmjet software-it të menaxhimit, kundra abuzimeve, rrjedhjes së informacionit dhe dëmtimeve.
  • Suport teknik i pandërprerë

Çfarë përfshin kjo zgjidhje?

  • Ju sjellim çdo pajisje printimi të nevojshme dhe menaxhojmë paisjet ekzistuese.
  • Instalim i software-it të menaxhimit të printimeve
  • Instalime dhe riparime në vendin tuaj të punës të tonerave dhe paisjeve në menaxhim.
  • Raporte dhe analiza të detajuara mujore mbi volumet dhe kostot e printimit, për organizatën tuaj.