Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Access Point Tp-link Eap110-outdoor 300mbps Wi-fi

9,650 L

9,650 L

Access Point Tp-link Eap110-outdoor 300mbps Wi-fi

9,650 L

Tp-link Eap110

  • E ndërtuar për aplikime të jashtme Wi-Fi.
  • Deri në 300Mbps1 Wi-Fi me teknologji 2×2 MIMO.
  • Fuqia e transmetimit të lartë dhe antenat me forcë të lartë sigurojnë një zonë të mbulimit me rreze të gjatë.
  • Rrethim i qëndrueshëm për t’i bërë ballë motit të keq.
  • Mbështetja Passive PoE (Fuqia mbi Ethernet) dhe modeli i thjeshtë i montimit lejojnë vendosjen fleksibël dhe instalimin e përshtatshëm.
  • Auranet Controller Software lejon administratorët të menaxhojnë me lehtësi qindra PVP.
  • Portali i kapur ofron një metodë të përshtatshme për vërtetimin e vizitorëve.
  • Mbështet menaxhim vlan për një menaxhim të përmirësuar të rrjetit.
SKU: A00940 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

HARDWARE FEATURES
Interface 1 × Fast Ethernet (RJ-45) Port
(Support Passive PoE)
Button Reset
Power Supply 24V Passive PoE
(+4,5pins; -7,8pins. PoE Adapter Included)
Power Consumption 3.1 W
Dimensions ( W x D x H ) 8.2 × 3.7 × 1.7 in.
(209 × 95 × 42.6 mm)
Antenna Type 2 × 3dBi External Omni waterproof
Weatherproof Enclosure IP65
Mounting Pole or wall mounting (mounting kit included)
WIRELESS FEATURES
Wireless Standards IEEE 802.11n/g/b
Frequency 2.4GHz
Signal Rate 11n: Up to 300Mbps*
11g: Up to 54Mbps*
11b: Up to 11Mbps*
Transmit Power < 27dBm
Wireless Functions Multiple SSIDs (Up to 8 SSIDs)
Enable/Disable Wireless Radio
Automatic Channel Assignment
Transmit Power Control (adjustable on 1 dBm step)
QoS (WMM)
Load Balance
Rate Limit
Reboot Schedule
Wireless Schedule
Wireless Statistics based on SSID, AP, and Client
Wireless Security Captive Portal Authentication
Access Control
Wireless Mac Address Filtering
Wireless Isolation Between Clients
SSID to VLAN Mapping
Rogue AP Detection
802.1X Support
64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2-Enterprise,
WPA-PSK / WPA2-PSK
MANAGEMENT
Omada App Yes
Centralized Management • Omada Cloud-Based Controller
• Omada Hardware Controller (OC300)
• Omada Hardware Controller (OC200)
• Omada Software Controller
Cloud Access Yes (Through OC300, OC200, Omada Cloud-Based Controller, or Omada Software Controller)
Email Alerts Yes
LED ON/OFF Control Yes
Management MAC Access Control Yes
SNMP v1, v2c
System Logging Local/Remote Syslog Local and Remote Syslog
SSH Yes
Web-based Management HTTP/HTTPS
L3 Management Yes
Multi-site Management Yes
Management VLAN Yes