Access Point Tp-link Eap225-outdoor Ac1200

16,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Access Point Tp-link Eap225-outdoor Ac1200

16,990 L

Tp-link Eap225

▪ Mbyllje e qëndrueshme ndaj motit për aplikime Wi-Fi në natyrë .
▪ Deri në 1200Mbps1 me teknologjinë 2 × 2 MIMO.
▪ Teknologjia Omada Mesh mundëson lidhjen me valë midis AP për një gamë të gjerë, duke i bërë vendosjet  wireless më fleksibël dhe më të përshtatshme.
▪ Mbështet Roaming Seamless për të zbutur rishikimet video dhe thirrjet zanore kur lëvizni midis vendeve.
▪ Fuqia e transmetimit të lartë dhe antenat me terheqje të lartë sigurojnë një zonë të mbulimit me rreze të gjerë.
▪ Menaxhimi i centralizuar i resë kompjuterike dhe aplikacioni Omada për lehtësi ultra dhe menaxhim të lehtë.
▪ Portali i kapur ofron një metodë të përshtatshme për vërtetimin e vizitorëve.
▪ Dizajni i pajtueshëm dhe i thjeshtë i montimit 802.3af / Passive PoE (Përfshirë adaptorin PoE) lejon vendosjen fleksibël dhe instalimin e përshtatshëm.

SKU: A00935 Kategori: ,
HARDWARE FEATURES
Interface 1x Gigabit Ethernet RJ-45 port
Button Reset
Power Supply 802.3af PoE and 24 Passive PoE(PoE injector included)
Power Consumption 10.5W
Dimensions ( W x D x H ) 8.5 × 1.8 × 1.1in.
(215 × 46 × 27 mm)
Antenna 2.4GHz: 2 × 3dBi
5GHz: 2 × 4dBi
Weatherproof Enclosure IP65
Mounting Pole/Wall mount (mounting kit included)
WIRELESS FEATURES
Wireless Standards IEEE 802.11a/b/g/n/ac
Frequency 2.4GHz, 5GHz
Signal Rate 802.11ac: 5G:6.5 Mbps to 867Mbps(MCS0-MCS9,NSS = 1 to 2 VHT20/40/80) 2.4G:78Mbps to 300Mbps (MCS8-MCS9 VHT20/40, NSS=1 to 3)
802.11n: 6.5 Mbps to 300 Mbps (MCS0-MCS15, VHT 20/40)
802.11g: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11b: 1, 5.5, 11Mbps
802.11a: 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
Wireless Functions Multiple SSIDs(Up to 16 SSIDs, 8 for each band)
Enable/Disable Wireless Radio
Automatic Channel Assignment
Transmit Power Control (Adjust Transmit Power on dBm)
QoS(WMM)
MU-MIMO
Airtime Fairness
Beamforming
Band Steering
Load Balance
Rate Limit
Reboot Schedule
Wireless Schedule
Wireless Statistics based on SSID/AP/Client
Wireless Security Captive Portal Authentication
Access Control
Wireless Mac Address Filtering
Wireless Isolation Between Clients
SSID to VLAN Mapping
Rogue AP Detection
802.1X Support
Transmission Power • CE: <20 dBm (2.4 GHz, EIRP), <27 dBm(5 GHz, EIRP)
• FCC: <23 dBm (2.4 GHz), <22 dBm(5 GHz)
MANAGEMENT
Omada App Yes
Centralized Management • Omada Cloud-Based Controller
• Omada Hardware Controller (OC300)
• Omada Hardware Controller (OC200)
• Omada Software Controller
Omada Controller Software Yes
Cloud Access Yes (Through OC300, OC200, Omada Cloud-Based Controller, or Omada Software Controller)
Email Alerts Yes
Management MAC Access Control Yes
SNMP v1, v2c
System Logging Local/Remote Syslog Yes
SSH Yes
Web-based Management Yes
L3 Management Yes
Multi-site Management Yes
Management VLAN Yes
Access Point Tp-link Eap225-outdoor Ac1200

16,990 L