Access Point Tp-link Eap225-wall Ac1200

8,290 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Access Point Tp-link Eap225-wall Ac1200

8,290 L

Tp-link Eap225-wall

▪ Wireless AC1200 me mbështetje Ethernet 100Mbps.
▪ Projektuar për zyra kubike dhe dhoma hoteli për lidhje me tela dhe wireless.
▪ Ndërtimi i montimit të lehtë lejon instalimin në kutinë elektrike të murit.
▪ Dizajni kompakt, me një profil të ulët të përshtatshëm me çdo stil të brendshëm ekzistues.
▪ Menaxhimi i zbuluar dhe Omada App ndihmon për lehtësimin ultra dhe menaxhim të lehtë.
▪ Mbështetja e energjisë mbi Ethernet (802.3af / 802.3at) bën rregullimin e lehtë dhe fleksibël.
▪ Siguria Wi-Fi dhe klasi i ndërmarrjes ndihmon në uljen e kërcënimit të sigurisë në rrjet.
▪ Menaxhimi Mbështetës i VLAN për një menaxhim të përmirësuar të rrjetit.

SKU: A00937 Kategori: , , Etiketë:
HARDWARE FEATURES
Interface 1 × 10/100Mbps Ethernet uplink port accepts 802.3af/at power supply as PoE power device (PD)
2 × 10/100Mbps Ethernet Port
1 × 10/100Mbps with PoE pass-thru (requires 802.3at PoE+ power supply on PD port.)
Physical Security Lock Yes
Button Reset
Power Supply 802.3af or 802.3at PoE
Power Consumption 9 watts or
25.5 watts including PoE Out
Dimensions 5.6 × 3.4 × 0.8 in.
(143 × 86 × 19.7mm)
Antenna 2 Dual-Band Antennas
2.4GHz: 2 × 3dBi
5GHz: 2 × 4dBi
Mounting Wall Plate Mounting
WIRELESS FEATURES
Wireless Standards IEEE 802.11n/g/b/ac
Frequency 2.4GHz and 5GHz
Signal Rate • 5 GHz: Up to 867 Mbps
• 2.4 GHz: Up to 300 Mbps
Wireless Functions 16 SSIDs(Up to 8 SSIDs on each band)
Enable/Disable Wireless Radio
Automatic Channel Assignment
Transmit Power Control (Adjust Transmit Power on dBm)
QoS(WMM)
Load Balance
Rate Limit
Reboot Schedule
Wireless Schedule
Wireless Statistics based on SSID/AP/Client
Wireless Security Captive Portal Authentication
Access Control
Wireless Mac Address Filtering
Wireless Isolation Between Clients
SSID to VLAN Mapping
Local LAN port based VLAN
Rogue AP Detection
802.1X Support
64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2-Enterprise,
WPA-PSK / WPA2-PSK
Transmission Power 21dBm max. (2.4 GHz)
21 dBm max. (5 GHz)
MANAGEMENT
Omada Cloud Access Yes
Omada App Yes
Omada Cloud Controller Yes
Centralized Management • Omada Cloud-Based Controller
• Omada Hardware Controller (OC300)
• Omada Hardware Controller (OC200)
• Omada Software Controller
Omada Controller Software Yes
Cloud Access Yes (Through OC300, OC200, Omada Cloud-Based Controller, or Omada Software Controller)
Email Alerts Yes
LED ON/OFF Control Yes
Management MAC Access Control Yes
SNMP v1,v2c
System Logging Local/Remote Syslog Local/Remote Syslog
SSH Yes
Web-based Management HTTP/HTTPS
L3 Management Yes
Multi-site Management Yes
Management VLAN Yes
Access Point Tp-link Eap225-wall Ac1200

8,290 L