Adaptor GEMBIRD (DisplayPort në VGA)| A-DPM-VGAF-02

1,090 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Adaptor GEMBIRD (DisplayPort në VGA)| A-DPM-VGAF-02

1,090 L

A-DPM-VGAF-02.

  • Përshtatës DisplayPort (mashkull) në VGA (femër).
  • Mbështet çdo monitor VGA.
  • Nuk nevojitet furnizim shtesë me energji, softuer ose drejtues.
SKU: A05027 Kategori: ,
Ndërfaqja: DisplayPort v.1.1a.
Rezolucioni i videos: deri në 1920 x 1200 x 60 Hz dhe 1080p.
Konsumi i energjisë: Mënyra aktive 400 mW, 15 mW në gatishmëri.
Përmasat: 41 x 22 x 14 mm.
Pesha neto: 8 g.
Adaptor GEMBIRD (DisplayPort në VGA)| A-DPM-VGAF-02

1,090 L