Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Adaptor GEMBIRD HDMI në VGA dhe audio | A-HDMI-VGA-03

950 L

950 L

Adaptor GEMBIRD HDMI në VGA dhe audio | A-HDMI-VGA-03

950 L

A-HDMI-VGA-03

  • Kabllo konvertuese HDMI në VGA kompakte
  • Konverton hyrjen dixhitale HDMI në dalje analoge VGA + audio 3.5 mm
  • Mbështetje për gjerësi bande të lartë deri në 1920×1080 @ 60Hz, në përputhje me HDMI v.1.4
  • Rezolucioni i videos në dalje mbetet i njëjtë me rezolucionin e videos së hyrjes
SKU: A05087 Kategori: ,

Përshkrim

Hyrja: 1 x HDMI 19 kunj mashkull, v.1.4
Mbështet rezolucionet deri në 1920p (pa zgjatje)
Kabllo: 15 cm
Chipset CH7101
Përmasat: 45 x 15 mm x 200 mm
Pesha neto: 36 g