Adaptor GEMBIRD (Mini DisplayPort në VGA) | A-mDPM-VGAF-02

1,090 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Adaptor GEMBIRD (Mini DisplayPort në VGA) | A-mDPM-VGAF-02

1,090 L

A-mDPM-VGAF-02

  • Përshtatës Mini DisplayPort (mashkull) në VGA (femër)
  • Mbështet Apple MacBook (Air / Pro) dhe çdo monitor VGA ose rrezatues
  • Nuk ka nevojë për furnizim shtesë me energji, softuer ose drejtues
SKU: A05036 Kategori: ,
Ndërfaqja: DisplayPort v.1.1a
Rezolucioni i videos: deri në 1920 x 1200 x 60 Hz dhe 1080p
Konsumi i energjisë: 400 mW modaliteti aktiv, 15 mW në modaliteti i gatishmërisë
Përmasat: 40 x 20 x 15 mm
Pesha neto: 8 g
Adaptor GEMBIRD (Mini DisplayPort në VGA) | A-mDPM-VGAF-02

1,090 L