Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Adaptor GEMBIRD USB 2.0 OTG Type-C (CM / AF) | A-OTG-CMAF2-01

350 L

350 L

Adaptor GEMBIRD USB 2.0 OTG Type-C (CM / AF) | A-OTG-CMAF2-01

350 L

A-OTG-CMAF2-01

  • Adaptor USB 2.0 OTG tip-C (mashkull) në tip-A (femër)
  • Mundëson lidhjen e çdo pajisje standarde USB 2.0 me portat e reja USB të tipit C
SKU: A05714 Kategori: ,

Përshkrim

Ndërfaqja: USB 2.0, e pajtueshme me USB 3.0 dhe USB 3.1
Lidhësit: USB Type-C (mashkull), USB Type-A (femër)
Shkalla e transferimit të të dhënave: deri në 480 Mb / s
Gjatësia: 0.2 m