Adoptor Wireless Mercusys N150, Usb

850 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Adoptor Wireless Mercusys N150, Usb

850 L

Mercusys MW150US

  • Përshtatës Nano USB pa tel N150.
  • Zgjidhje kompakte dhe e përshtatshme për ta bërë pajisjen tuaj pa tel, 150Mbps.
  • E përsosur për aplikacione thelbësore të Internetit si shfletimi i internetit, posta elektronike dhe biseda.
  • Mbështet Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP (32 / 64bit).
SKU: NEADA0028 Kategori: ,
Adoptor Wireless Mercusys N150, Usb

850 L