Adoptor Wireless Mercusys N300, Usb (Eu)

990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Adoptor Wireless Mercusys N300, Usb (Eu)

990 L

Mercusys MW300UM

  • Përshtatës mini USB pa tel N300
  • Siguron lidhje të shpejta Wi-Fi 300Mbps për pajisjet me tela.
  • Ideale për lojëra në internet, transmetim HD, shfletim në internet dhe më shumë.
  • Mbështet Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP (32 / 64bit).
SKU: NEADA0004 Kategori: ,
Adoptor Wireless Mercusys N300, Usb (Eu)

990 L