Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
ANTENA TP-LINK Antenna Extension Cable TL-ANT24EC3S(UN) {052065}

1,790 L

1,790 L

ANTENA TP-LINK Antenna Extension Cable TL-ANT24EC3S(UN) {052065}

1,790 L

▪ Vendosja e lehtë dhe e shpejtë në një mjedis të përshtatshëm WLAN
▪ 3 metra (9.8 këmbë) në gjatësi ju lejon të zhvendosni antenën tuaj në një pozicion optimal për të maksimizuar performancën pa tel.
▪ Përmban kabllo CFD-200 me humbje të ulët dhe performancë më të lartë me fleksibilitet të shkëlqyeshëm.
▪ Lidhës RP-SMA Mashkull në Femër, punon me antena të tipit RP-SMA

SKU: A07711 Kategori: ,