Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta Merch Kontakt
Aparat Foto-çasti Instax Mini 9 Scrapbook Set

14,900 L

14,900 L

Out of stock

Aparat Foto-çasti Instax Mini 9 Scrapbook Set

14,900 L

Out of stock

SKU: 10 Categories: , , Tags: ,

Description

Instax Mini 9 Scrapbook Set

Instax mini 9 ofron kaq shumë: ngjyra elegante, veçori të shkëlqyera shtesë si pasqyra Selfie dhe lentet Selfie, si dhe një rrip dore praktike. Dhe e gjithë kjo në një dizajn modern dhe stil – thjesht perfekt për të fiksuar imazhin tuaj të ardhshëm, në çast. I disponueshëm në 6 ngjyra.