Aparat Nintendo Switch Oled (Neon Blue/Red Joy-Con)

Çmimi origjinal qe: 47,990 L.Çmimi i tanishëm është: 41,999 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Aparat Nintendo Switch Oled (Neon Blue/Red Joy-Con)

Çmimi origjinal qe: 47,990 L.Çmimi i tanishëm është: 41,999 L.

Luaj mënyrën tënde me sistemin e lojrave Nintendo Switch. Pavarësisht nëse jeni në shtëpi ose në lëvizje, vetëm ose me miq, sistemi Nintendo Switch është krijuar për t’iu përshtatur jetës suaj. Mbërtheni Nintendo Switch tuaj për të shijuar lojërat HD në TV tuaj. Del jashte? Thjesht zhbllokoni konsolën tuaj dhe vazhdoni të luani në modalitetin e dorës

SKU: AG127685 Kategori: , , , Etiketa: ,
Aparat Nintendo Switch Oled (Neon Blue/Red Joy-Con)

Çmimi origjinal qe: 47,990 L.Çmimi i tanishëm është: 41,999 L.