Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Aparat Playstation 5 + (3 Lojra) – Bundle (komplet) PS5 Ratchet & Clank Rift Apart+PS5 Horizon Forbidden West + PS5 Marvel’s Spider-Man Miles New

89,990 L

89,990 L

S’ka stok

Aparat Playstation 5 + (3 Lojra) – Bundle (komplet) PS5 Ratchet & Clank Rift Apart+PS5 Horizon Forbidden West + PS5 Marvel’s Spider-Man Miles New

89,990 L

Aparat Playstation 5 + (3 Lojra) – Bundle (komplet)

PS5 Ratchet & Clank Rift Apart+PS5 Horizon Forbidden West + PS5 Marvel’s Spider-Man Miles New

PlayStation®5

Aparati PS5™ jep mundësi të reja lojrash që nuk i keni parashikuar kurrë.

Përjetoni ngarkimin super të shpejtë të lojrave me një SSD me shpejtësi shumë të lartë, mbështetje më të mirë për reagimet taktike, butona te adaptueshëm, 3D Audio dhe një gjeneratë krejt e re e lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®..

Shpejtësi e rrufeshme

Përdorni fuqinë e një CPU, GPU dhe SSD të personalizuar me I/O të Integruar që rishkruan rregullat e asaj që mund të bëjë një tastierë PlayStation®.

Lojëra mahnitëse

Mahnituni nga grafika e pabesueshme dhe provoni veçoritë e reja të PS5.

Përvojë që të lë pa frymë

Zbuloni një përvojë më të thellë lojrash me mbështetjen për reagime haptike, butona te adaptueshëm dhe teknologji 3D Audio.

Përfshin:
Levë Wireless, 825GB SSD, Bazë, Kabëll HDMI®, Fishë Ushqimi AC, Kabëll USB, Manuale, ASTRO’s PLAYROOM (Lojë e instaluar paraprakisht. Aparati mund t’i duhet të azhornohet në versionin më të fundit të softuerit të sistemit. Kërkohet lidhje me internet.)

S’ka stok

SKU: 128257 Kategori: , , Etiketa: , ,