Aparat Xbox Series S 512GB White

Çmimi origjinal qe: 42,350 L.Çmimi i tanishëm është: 35,999 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Aparat Xbox Series S 512GB White

Çmimi origjinal qe: 42,350 L.Çmimi i tanishëm është: 35,999 L.

Shijoni një përvojë të lojrave të nivelit të lartë me këtë aparat Microsoft Xbox One S. Përmban një procesor grafik të fuqishëm për të ofruar cilësi të jashtëzakonshme vizuale. Blu-ray Xbox One S 4K është gjithashtu një zgjidhje e shkëlqyeshme. Mund ta lidhni me shërbimin Xbox Live për të transmetuar filma, për të shkarkuar lojëra dhe për të luajtur me të tjerët në të gjithë botën.

SKU: 124563 Kategori: , , , Etiketa: , ,
Aparat Xbox Series S 512GB White

Çmimi origjinal qe: 42,350 L.Çmimi i tanishëm është: 35,999 L.