Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Articulate! Your Life

5,490 L

5,490 L

Articulate! Your Life

5,490 L

Articulate! Your Life është një lojë përshkruese emocionuese, me ritëm të shpejtë, e cila eshte vazhdim i lojës klasike me nje emocion te ri shtese. Me kategori të reja, shpërblime të reja dhe një kohëmatës është një lojë krejt e re! Përshkrimet qesharake, gjendja e lartë e humorit dhe të qeshurat e bëjnë Articulate! Your Life të papërmbajtshme. Të gjithë, nga adoleshentët e lodhur e deri te gjyshërit e shthurur, pajtohen se është thjesht e shkëlqyer! Anëtarët e ekipit përshkruajnë sa më shumë futje letrash për shokët e tyre të skuadrës në kohën e lejuar. Kategoritë e reja paraqesin një sfidë krejt të re dhe zaret e bonusit vendosin objektiva për të shtuar ato pikë shtesë jetike që mund të fitojnë ose humbin ndeshjen!

SKU: 125239 Kategori:

Përshkrim

  • 4+ Lojtarë.
  • 300 Letra.
  • 2 Kohëmatës me rërë..
  • 4 Pjesë loje.
  • 1 Zar