Axhende 2023 A4 Ditore COLOMBIA E Kuqe

1,300 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Axhende 2023 A4 Ditore COLOMBIA E Kuqe

1,300 L

Axhendë ditore A4 me përmasa konkrete 21×29.6, me 400 fletë.Në cdo faqe është e vendosur një datë në të cilën vërehen të nënrenditura oraret nga fillimi i ditës e deri në përfundim të saj. Të gjitha ditët e vitit janë në një faqe përveç fundjavës konkretisht dita e shtunë dhe e dielë që janë të vendosura së bashku në një faqe.

Kategori:
Axhende 2023 A4 Ditore COLOMBIA E Kuqe

1,300 L