Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Barcode Readers Newland 1d/2d Cmos Fr2780-b-20

16,650 L

16,650 L

Barcode Readers Newland 1d/2d Cmos Fr2780-b-20

16,650 L

  • FR27 Urchin, skaneri më i vogël i Newland, vendos ekuilibrin perfekt midis performancës dhe lojës.
  • Dritarja e saj e madhe e skanimit dhe toleranca e jashtëzakonshme e lëvizjes e bën skanimin shumë të lehtë.
  • Me mundësinë për tu montuar në mënyrë horizontale, vertikale dhe për të manipuluar kabllon, FR27 Urchin mund të instalohet për t’u ndërthurur në mjedisin e tij.
SKU: A08113 Kategori: , ,

Përshkrim

Performance
Image Sensor 640×480 CMOS
Illumination White LED
Depth of Field EAN13 (13mil) 20mm-105mm
Depth of Field PDF417 (6.67mil) 30mm-40mm
Depth of Field Data Matrix (10mil) 30mm-45mm
Depth of Field QR (15mil) 0mm-85mm
Minimal Print Contrast 20%
Scan Angle Roll 360°
Scan Angle Pitch ±75°
Scan Angle Skew ±75°
Field of View Horizontal 68°
Field of View Vertical vertical: 51° diagonal: 84.8°
Scan Modes Sense Mode, Continuous Mode
Motion Tolerance 2.7 m/s
Data capture
1D All major 1D symbologies
2D QR Code, Data Matrix, Aztec, Micro PDF, Micro QR, PDF417, etc.
Physical
Dimensions (mm) 66.3(W)x76.3(D)x38(H)mm (max.)
Weight 120g
Interfaces USB
Input Voltage 5VDC±5%
Current @ 5VDC Operating 140mA (typical)
Current @ 5VDC Standby 100mA (typical)
Power Consumption 698mW (typical)
Environmental
Ambient Light 0~100,000lux (natural light)
Operating Temperature -20℃ to 60℃ (-4°F to 140°F)
Storage Temperature -40℃ to 70℃ (-40°F to 158°F)
Humidity 5% to 95% (non-condensing)
Electro Static Discharge (ESD) ±12 kV (air discharge), ±8 kV (direct discharge)
Drop 1.5m
Sealing IP42
Accessories
Standard USB cable, used to connect the scanner to a host device
Device Management
Software EasySet (configuration)