Barcode Readers Newland 1d/2d Cmos Fr8080-20

28,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Barcode Readers Newland 1d/2d Cmos Fr8080-20

28,990 L

Tolerancë në Lëvizjen e Lartë. Salmon FR80 mund të kapë kodet EAN duke lëvizur me 3.5 metra në sekondë.

Dritare e madhe e skanimit. Dritarja e tij e madhe e skanimit dhe DOF-i i vogël ndihmojnë në kapjen e barkodeve edhe kur mallrat janë më të mëdha, ose produkti po paraqitet shumë afër dritares së skanimit.

Përvojë e rehatshme. Ndriçimi dhe rrezatimi anti-shkëlqim i rrezeve të shkurtra dhe të gjata të FR80 Salmon janë krijuar për aplikime që i drejtohen klientëve, siç janë vetë-shërbimi me pakicë dhe skanimi POS.

Performanca Superiore e Skanimit. Duke perdorur teknologjinë më të lartë megapiksel të Newland, Salmon FR80 jep një performancë mahnitëse kur lexon barkodet me cilësi të dobët dhe të dëmtuar, si dhe barkodet 2D me densitet më të lartë që gjenden në alkool, duhan dhe produkte farmaceutike.

Parandalimi i leximit të dyfishtë. Salmon FR80 përdor sensorë aktivë që njohin ndryshimin midis një kodi që po paraqitet për tu lexuar nga një që nuk është.

 

SKU: A08115 Kategori: , ,
Performance
Image Sensor 1280×1080 CMOS
Illumination Red LED (614nm-624nm)
Depth of Field EAN 13 (13mil) 0mm-180mm
Minimal Print Contrast >15%
Scan Angle Roll 360°
Scan Angle Pitch ±55°
Scan Angle Skew ±50°
Field of View Horizontal 42.4°
Field of View Vertical 36°
Scan Modes Advanced sense mode
Motion Tolerance 3.5m/s
Physical
Dimensions (mm) Without base: 151 (W) x 141.5 (H) x 97.5 (D) mm; With base: 151 (W) x 156.5 (H) x 108.5 (D) mm
Weight 542g (without base), 678g (with base)
Interfaces RS-232, USB
Notifications Beep, LED indicator
Input Voltage 5 VDC±5%
Current @ 5VDC Operating 500mA (typical)
Current @ 5VDC Standby <100mA
Power Consumption 2W (typical), 2.5W (max.)
Environmental
Operating Temperature -20°C to 50°C (14°F to 122°F)
Storage Temperature -40℃ to 70℃ (-40°F to 158°F)
Humidity 5% to 95% (non-condensing)
Electro Static Discharge (ESD) ±15 kV (air discharge), ±8 kV (direct discharge)
IP Rating IP52
Barcode Readers Newland 1d/2d Cmos Fr8080-20

28,990 L