Barcode Readers Newland 1d Ccd Hr1250-70

4,290 L

Newland është krenar që paraqet modelin e parë të linjës së saj të produkteve eko miqësore për të ardhmen.

Skaneri i ri i barkodit manual Newland HR1250-70 përfshin teknologjinë më të fundit të dekodimit Newland 1D për performancë të shkëlqyeshme të skanimit të barkodit 1D me një konsum jashtëzakonisht të ulët të energjisë.

HR1250-70 mund të kryejë deri në 300 skanime në sekondë, që përkthehet në kapje shumë të shpejtë dhe të saktë të barkodit.

Për më tepër, madhësia e tij kompakte, dizajni ergonomik dhe i ngurtë e bën një zgjidhje të zgjuar për përdorim të gjerë në mjedise të ndryshme.

HR1250-70 është skanues praktik i nivelit të hyrjes me cilësi miqësore për përdoruesit dhe një çmim jashtëzakonisht konkurrues.

4,290 L

Add to cart
Buy Now
SKU: A08100 Categories: , , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg