Bluetooth audio stereo receiver GEMBIRD | BTR-05

1,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Bluetooth audio stereo receiver GEMBIRD | BTR-05

1,490 L

– Transmetoni muzikën tuaj me valë në stereon tuaj.
– E përsosur për përdorim me celularin ose tabletën tuaj
– Marrës Bluetooth stereo audio me bateri të integruar
–  Koha e gatishmërisë së lidhjes është 18 orë dhe deri në 3 orë kohë pune
– Përdor fole stereo 3,5 mm për t’u lidhur me stereo shtëpinë tuaj, TV, audio makine, etj…
– Punon me të gjithë mp3-players, telefonat, tabletët ose PC-të që mund të transmetojnë muzikë përmes Bluetooth
– Arritja e sinjalit deri në 10 m
SKU: A05860 Kategori: , ,
Bluetooth audio stereo receiver GEMBIRD | BTR-05

1,490 L