Boks GEMBIRD Bluetooth portable | SPK-BT-14

1,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Boks GEMBIRD Bluetooth portable | SPK-BT-14

1,490 L

– Efekti i dritës LED të altoparlantit Bluetooth
– Transmetoni muzikën tuaj me valë, sinjali arrin deri në 10 m
– Efekti i dritës LED me shumë ngjyra pulson dhe ndryshon ngjyrën
– Gjithashtu luan muzikë direkt nga karta mikro SD, USB (maksimumi 32 GB), ose përmes hyrjes AUX
– Jetëgjatësi e gjatë e baterisë – deri në 4 orë transmetim muzike me një karikim të vetëm
SKU: A05815 Kategori: ,
Boks GEMBIRD Bluetooth portable | SPK-BT-14

1,490 L