Shopping Cart

No products in the cart.

Boks Moye Melody i Zi

3,290 L

  • MOYE Melody Bluetooth është një altoparlant i fortë dhe kompakt që do t’ju ofrojë deri në 6 orë argëtim të paharrueshëm!
  • Mund ta mbani kudo me vete dhe të luani muzikë nga telefoni , radioja FM ose kablloja AUX.
  • Me dy altoparlantë 7 W dhe dy me frekuencë të ulët.
SKU: 133066 Kategori: , , Etiketa: , ,
Sistemi Stereo
Mënyra e lidhjes Bluetooth 5.0
Kapaciteti i baterisë 2400 mAh
Jetëgjatësia e baterisë Deri në 4 orë
Koha e karikimit të baterisë Eshtë rreth 1.5 orë
Përmasat 230 x 94 x 98 mm
Pesha 775 g
Të tjera Bluetooth, FM, TF, USB, AUX
Fuqia 2 x 7 W