Boks Moye Melody V2 Blu

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 1,500 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Boks Moye Melody V2 Blu

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 1,500 L.

  • Altoparlant bluetooth MOYE Melody V2 që ofron tingull të pasur pavarësisht përmasave të vogla.
  • Dimensionet e altoparlantit janë 180 x 90 x 90 mm, dhe pesha është 570 g.
  • Ofron 3 orë argëtim dhe tarifon për maksimum 3 orë.
  • Ai përdor teknologjinë bluetooth 5.0 dhe lidhet lehtësisht me një smartphone ose tablet.
SKU: 133063 Kategori: , , Etiketa: , ,
Prodhuesi MOYE
Lloji Altoparlant
Modeli Melody V2 Bluetooth
Ngjyra Blu
Lidhja Bluetooth 5.0
Dimensionet 180 x 90 x 90 mm
Pesha 570 g
Kapaciteti i baterisë 1200 mAh
Koha e karikimit 3 orë
Jetëgjatësia e baterisë 3 orë
Altoparlant 66mm 5w

 

Boks Moye Melody V2 Blu

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 1,500 L.