Shopping Cart

No products in the cart.

Boks Moye Tune i Zi

2,490 L

  • Altoparlanti MOYE Tune Bluetooth është një aksesor kompakt për çdo mbledhje!
  • Ky altoparlant ka Bluetooth 5.1 dhe do t’ju japë deri në 2 orë muzikë që mund ta luani nga telefoni juaj inteligjent ose nëpërmjet radios FM.
  • Për ta bërë festën edhe më të mirë, ndizni dritat me shumë ngjyra në altoparlantin tuaj.
SKU: 133059 Kategori: , , Etiketa: ,
Sistemi Stereo
Mënyra e lidhjes Bluetooth 5.1
Kapaciteti i baterisë 1200 mAh
Jetëgjatësia e baterisë deri në 2 orë
Koha e karikimit të baterisë është rreth 2 orë
Përmasat 184 x 80 x 80 mm
Pesha 488 g
Radio të tjera FM, kartë TF, disk U, ndriçim shumëngjyrësh i integruar
Fuqia 2 x 5 W