Boks Moye Tune V2 i Zi

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 2,100 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Boks Moye Tune V2 i Zi

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 2,100 L.

  • Altoparlanti MOYE Tune V2 Bluetooth është një aksesor kompakt për çdo mbledhje!
  • Ky altoparlant ka Bluetooth 5.0 dhe do t’ju japë deri në 6 orë muzikë që mund të luani nga telefoni juaj i mençur ose luajtja në modalitetin AUX.
SKU: 133061 Kategori: , , , Etiketa: ,
Sistemi Stereo
Mënyra e lidhjes Bluetooth 5.0
Kapaciteti i baterisë 2000 mAh
Jetëgjatësia e baterisë deri në 6 orë
Koha e karikimit të baterisë është rreth 2 orë
Përmasat 90 x 90 x 105 mm
Pesha 348g
Kartë të tjera TF, luajtje në modalitetin AUX
Boks Moye Tune V2 i Zi

Çmimi origjinal qe: 2,999 L.Çmimi i tanishëm është: 2,100 L.