Boksa Gaming Redragon Orpheus

2,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Boksa Gaming Redragon Orpheus

2,490 L

Boks Gaming Redragon Orpheus GS550

Ideal për të gjallëruar eksperiencën tuaj para monitorit. Manovrimi elegant dhe i zgjuar me madhësi kompakte ofron dy mënyra përshtatje me kompiuterin. Dizajni modern dhe cilësia e lartë e zërit, bën që të dashuroheni me njëherë me këto boksa.

Boks Gaming Redragon Orpheus GS550

Karakteristikat:
– 2 në 1 altoparlantë / shirit zëri desgin
– 2.0 altoparlantë stereo
– Fuqia maksimale: 3W x 2
– Cilësi e jashtëzakonshme e basit
– Ndërfaqe e përshtatshme audio 3.5 mm për kufje / mikrofon
– Ndriçimi i kuq

Boksa Gaming Redragon Orpheus

2,490 L