Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Çantë shpine Fortnite 01

1,950 L

1,950 L

Çantë shpine Fortnite 01

1,950 L

Dhurata më e mirë për Fëmijët dhe adhuruesit e Fortnite!
Përshtatet lehtësisht duke zënë laptopin tuaj, lapsat dhe fletoren, shishen e ujit, këpucët dhe rrobat.
Ofron shumë më tepër hapësirë ​​sesa mund të prisnit nga një çantë e kësaj madhësie.

SKU: 121413 Kategori: , ,

Përshkrim

Çantë shpine Fortnite 01

– Cilësi e lartë
– Kapacitet i madh
– Material rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve