Shopping Cart

No products in the cart.

Çantë shpine Xiaomi City 2 Blue

4,220 L

Krijuar për njerëzit e biznesit që kanë nevojë për një çantë të thjeshtë dhe stil për të mbajtur laptopin dhe shumë mjete të tjera personale. Pjesa e brendshme e cantës është e ndarë në katër pjesë, atë për laptop 15.6 “, për tablet dhe për libra apo dokumente të ndryshme. Kurse në pjesën e përparme ka xhep për aksesor të vegjël, si kabllo. Çanta është e përbërë nga material tejet i qëndrueshëm, rezistent ndaj ujit, kurse pjesa e rripëve të krahëve është e mbështjellur edhe me sfungjer, në mënyrë që edhe pas ecjeve të gjata të mos ju tendosen krahët.

SKU: 126603 Kategori: , ,