Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Çantë shpine Xiaomi Mi Casual Daypack Bright Blue

989 L

989 L

Çantë shpine Xiaomi Mi Casual Daypack Bright Blue

989 L

1. Stili modern për sistemimin e artikujve thelbësorë.
2. Kapacitet mjaft i madh në përmasa të vogla. (deri 14″)
3. Dizajn i thjeshtë dhe i rehatshëm.
4. Material i fortë dhe rezistent ndaj ujit.

SKU: 126613 Kategori: , ,