Çantë shpine Xiaomi Mi Casual Daypack Dark Red

990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Çantë shpine Xiaomi Mi Casual Daypack Dark Red

990 L

1. Stili modern për sistemimin e artikujve thelbësorë.
2. Kapacitet mjaft i madh në përmasa të vogla. (deri 14″)
3. Dizajn i thjeshtë dhe i rehatshëm.
4. Material i fortë dhe rezistent ndaj ujit.

SKU: 126608 Kategori: ,
Çantë shpine Xiaomi Mi Casual Daypack Dark Red

990 L