Çantë Xiaomi Business 2 Dark Gray 26403

3,790 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Çantë Xiaomi Business 2 Dark Gray 26403

3,790 L

Krijuar për njerëzit e biznesit që kanë nevojë për një çantë të thjeshtë dhe stil për të mbajtur laptopin dhe shumë mjete të tjera personale.

Specifikimet kryesore

  • Materiali: Poliestër
  • Përmasa:  laptop deri në 15,6 ” (280x150x430 mm)
  • Kapaciteti: 18 litra
  • Rripa të rregullueshme
  • Kundra pluhurit dhe rezistent ndaj shiut.
SKU: 126602 Kategori: ,
Çantë Xiaomi Business 2 Dark Gray 26403

3,790 L