Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
CD-R 700 mb 52x maxell shrink (50 copë)

1,250 L

1,250 L

CD-R 700 mb 52x maxell shrink (50 copë)

1,250 L

Të përshtatshme për regjistrimin e të dhënave, tekstit, videos, grafikës, fotografisë etj.
Shkruhen me shpejtësi 52x dhe mund të mbajë 80 minuta përmbajtje.

SKU: MECDR0028 Kategori: , , ,

Përshkrim

CD-R 700MB 52X MAXELL SHRINK (50 COPË)

– Maxell CD-R shkruan me shpejtësi 52x dhe mund të mbajë 80 minuta përmbajtje.
– Këto disqe janë ideale për shkarkime muzikore ose të dhëna.
– Kapaciteti i regjistrimit deri në 700 MB.
– Paketa 50 Disqe, Koha e Regjistrimit 80 minuta
– Diametri i diskut: 12cm