Charging Stand Xiaomi Mi 20W Wireless 26552

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,510 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Charging Stand Xiaomi Mi 20W Wireless 26552

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,510 L.

Shijoni kënaqësinë e të karikuarit pajisjet tuaja celulare shpejt dhe sigurt me Mi Wireless Charging Stand 20W, të pëeshtatshme për të gjitha pajisjet të cilat kanë teknologjinë e karikimit QI.

Ka dalje 20W dhe dizajn modern.

SKU: 126629 Kategori: , , Etiketë:
Product Name
Mi 20W Wireless Charging Stand (Universal 20W Fast Charge)
Model No.
WPC02ZM
Input Port
USB-C
Transmission Distance
≤4 mm
Input Parameters
5V=2A/9V=1.6A/12V–16V– 1.7A max
Output Parameters
20W max
Operating Temperature
0°C–35°C
Product Dimensions
109.7 × 91 × 91 mm
Marka

Ngjyra

Charging Stand Xiaomi Mi 20W Wireless 26552

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,510 L.