Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Cluedo Harry Potter

4,990 L

4,990 L

Cluedo Harry Potter

4,990 L

Forcat e errëta janë në punë… Një mik në dukje është zhdukur. Duke luajtur Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna ose Neville, duhet të përpiqeni të zbuloni KUSH e bëri atë, ÇFAR sp magji apo sendi ata përdorën dhe KU u sulmua studenti. Ishte Fenrir Greyback me një gjerdan të mallkuar në pyllin e ndaluar? Përdorni Rrjetin Floo për të udhëtuar më shpejt nëpër botën magjike … por kujdes për zjarrit e pandezur. Kur të jeni të sigurt për faktet tuaja, shkoni në The Burrow për të bërë akuzën tuaj të fundit dhe për të fituar ndeshjen!

SKU: 125336 Kategori: