Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Cluedo Liars Edition – Edicioni i Gënjeshtarëve

3,990 L

3,990 L

S’ka stok

Cluedo Liars Edition – Edicioni i Gënjeshtarëve

3,990 L

Ndonjëherë ju duhet të gënjeni për të arritur të vërtetën në lojën e tavolinës Clue Liars Edition në të cilën lojtarët përdorin karta Hetimi (ka 6 letra Gënjeshtra dhe 6 letra të Vërteta) për t’i ndihmuar ata të kuptojnë se kush e vrau z. Boddy në rezidencë. Lojtarët zgjedhin një letër dhe e lexojnë atë me zë të lartë, duke u përpjekur ta luajnë atë ftohtë dhe të bindin lojtarët e tjerë që po thonë të vërtetën… edhe nëse nuk janë të tillë. Nëse një lojtar dyshon se po gënjen, ata mund ta thërrasin atë lojtar duke goditur Butonin Gënjeshtar. A u kapën duke gënjyer apo po thoshin të vërtetën? Sido që të jetë, një kartë e provave zbulohet dhe lojtarët lëvizin një hap më afër për të thyer çështjen. Kur një lojtar është gati të bëjë një akuzë, ata fshehurazi shikojnë kartat e vendosura brenda zarfit të dosjes së çështjes për të zbuluar Kush, Çfarë dhe Ku. Një akuzë e saktë fiton lojën!

S’ka stok

SKU: 125253 Kategori: