Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Console Nintendo Game & Watch Super Mario Bros.

8,091 L

8,091 L

Console Nintendo Game & Watch Super Mario Bros.

8,091 L

Zotëroni një pjesë të historisë së Super Mario me këtë sistem të koleksionit Nintendo Game & Watch.

Ai përfshin lojën origjinale të viteve 1980 Super Mario Bros, një orë dixhitale me 35 animacione të ndryshme dhe shumë më tepër.

Lojtarëve retro do t’ju pëlqejë të marrin titullin klasik të Nintendo në + Control Pad dhe më pas të përballen me më shumë sfida në Super Mario Bros: The Lost Levels.

SKU: 124628 Kategori: , ,

Përshkrim

Get your hands on a new piece of Super Mario history with a collectible Game & Watch system.

Tap into Nintendo’s robust history with this special Game & Watch system that includes the original Super Mario Bros. Game, a digital clock, and more!

Play Super Mario Bros. —Game & Watch style.

Jump over bottomless pits, stomp Goombas, and enter warp pipes with the same tight controls you remember from the ‘80s. Play solo or pass Game & Watch: Super Mario Bros. to a friend for alternating two-player fun.

Even more Mario.
Challenge yourself in the included Super Mario Bros.: The Lost Levels game, check the time with an animated Super Mario inspired digital clock, and play a special Game & Watch: Ball game with extra Super Mario flair!

Game & Watch: Super Mario Bros. is a new interpretation of the original Game & Watch design that’s updated to include a +Control Pad so you can jump, leap, and stomp with precision and ease. In addition to Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels offers even more gameplay…and some extra challenge to boot!
When you’re not saving Princess Peach, check out the included digital clock. As time passes, 35 different animations may play…including some guest appearances from Mario’s friends and foes!

Play a special version of Game & Watch: Ball with a Super Mario Bros. makeover for a true blast to the past.

Informacion shtesë

Marka

Lloji

Ngjyra