Shopping Cart

No products in the cart.

Dron Tello EDU RTF

19,989 L

  • Tello EDU është një dron mbresëlënës  i programueshëm dhe i përsosur për edukim.
  • Ju lehtësisht mund të mësoni gjuhë programimi si Scratch, Python dhe Swift.
  • Me një SDK 2.0 të azhurnuar, Tello EDU vjen me komanda më të përparuara dhe ndërfaqe të të dhënave të rritura.
  • I kompletuar me teknologjinë e kontrollit të fluturimit të DJI, Tello EDU gjithashtu mbështet Stabilizimin Elektronik të Imazhit.
  • Shkruani kode për të komanduar EDU-të e shumta të Tello-s që të fluturojnë në një grup dhe të zhvillojnë funksione të mahnitshme të UA-së.
  • Programimi nuk ka qenë kurrë kaq argëtues me Tello EDU!

S’ka stok

SKU: 125651 Kategori:
Transmetimi 720P HD
Fotografim 5 MP
Koha e fluturimit 13-minutëshe
Rrotullim preciz
Programim në grup
Modaliteti i Fluturimit të Shumëfishtë
Zhbllokoni më shumë mundësi me SDK