Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Dylbi Fujinon 5×21 Glimpz

10,900 L

10,900 L

Dylbi Fujinon 5×21 Glimpz

10,900 L

‘- Fujinon sjell dylbinë e tyre 5×21 Glimpz si një optikë me qëllime të përgjithshme që është ideale për shëtitje, ngjarje sportive, koncerte dhe shumicën e gjërave të tjera të vëzhgimit në natyrë.

– Zmadhimi i ulët 5x i sjell subjektet tuaja në detaje më të mprehta sesa kur shikohen me sy të lirë, ndërsa ruan një fushë të gjerë shikimi që me siguri do të përfshijë shumicën e skenave.

– Një reliev i gjatë i syve siguron përdorim të rehatshëm për periudha më të gjata, dhe syzet e palosshme prej gome lejojnë që dylbi të përdoret me ose pa syze ose syze dielli.

– Forma e tij kompakte dhe pesha e lehtë do të thotë se do të përshtatet mirë në shumicën e xhepave, pakove dhe kuletave pa masë të tepërt ose pa ju rënduar.

SKU: UNI649995325 Kategori: , , Etiketa: , ,

Përshkrim

Performanca optike

  • Zmadhimi 5x
  • Objektivat 21 mm
  • Prizmat e kundërt Porro BAK4
  • Optika plotësisht me shumë veshje rrit transmetimin e dritës duke përmirësuar ngjyrën dhe kontrastin e imazhit
  • Fusha e shikimit 400 deri  në 950 metër.

 

Informacion shtesë

Marka