Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Ekran Gaming i Harkuar AOC C24G2U

33,500 L

33,500 L

Ekran Gaming i Harkuar AOC C24G2U

33,500 L

‘- Monitor ideal për veprimin më të shpejtë të lojës me një ritëm rifreskimi prej 165 Hz dhe kohë përgjigjeje 1ms.

– Paneli VA eliminon çdo efekt fantazmë dhe është i përshtatshëm në mënyrë optimale për lojëra konkurruese dhe të mbushura me aksion.

– FreeSync Premium garanton sinkronizim të përsosur midis monitorit dhe GPU-së.

SKU: UN001384 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim