Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Electric Scooter In-motion E-Scooter L8 Series

49,990 L

49,990 L

Electric Scooter In-motion E-Scooter L8 Series

49,990 L

Eksperiencë unike, komfort, siguri, cilësi dhe zbavitje. Aplikacioni InMotion ju lejon të programoni L8F tuaj saktësisht si dëshiron. Feneri i ndritshëm i përparmë siguron që ju të mund të shihni rrugën përpara ndërsa RGB
Paneli i dritës LED ju jep mundësinë të shiheni sido që dëshironi me mijëra kombinime ngjyrash dhe animacione.

SKU: 124503 Kategori: ,

Përshkrim

Kontroll i butë i gazit
Shpejtësi: 18.5 mph
Pavarësi lëvizje: 35 km
Bateri: LG 36V 8.7Ah
Motor: 250 W
Sistem frenimi: Electronic front, foot brake in rear
Ndriçimi: Drita tëpersonalizueshme RGB LED me shirita, Dritë në rrotën prapa tanerf ket
Pesha: 26.5 lbs
Përmasat: 1056 x 430 x 1100 mm, Folded Size: 1105 x 166 x 366 mm
Bluetooth 4.0 BLE për InMotion App

Informacion shtesë

Peshë 12 g/kg