EXTENDER MERCUSYS MW300RE 300Mbps Wi-Fi

2,190 L

Shopping Cart

No products in the cart.

EXTENDER MERCUSYS MW300RE 300Mbps Wi-Fi

2,190 L

Modaliteti i shtrirjes së rrezes rrit sinjalin wireless në zonat e mëparshme të paarritshme.
Tre antena të jashtme me teknologjinë MIMO ndihmojnë në ndarjen e MW300RE.
Zgjeroni lehtësisht mbulimin pa tel me konfigurim të lehtë me dy prekje ose shtypje të butonit WPS.
Madhësia në miniaturë dhe modeli i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibile
LED shumëngjyrësh ju ndihmon të gjeni vendndodhjen e duhur për të dhënë zgjerimin më të mirë Wi-Fi

SKU: A01080 Kategori: ,
EXTENDER MERCUSYS MW300RE 300Mbps Wi-Fi

2,190 L