Game Capture Card Razer Ripsaw HD 4K – Compatible W/ PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

21,990 L

 • Transmetimi 4K, 60 fps siguron një lojë të pandërprerë dhe fluide.
 • Full HD 1080P në 60 FPS për një transmetim të fuqishëm dhe ultra – cilësorë.
 • Lidhje me HDMI 2. 0 & USB 3. për të garantuar transmetimin me detajet maksimale.
 • 3. Kabllo audio 5 mm për konfigurim të thjeshtë, pa softuer.
 • Aftësi për miksimin dhe  menaxhim e audios.
 • Rezolucione të tjera të cilat i suporton: 2160p, 1080p, 1440p30fps, 720p, 480p

21,990 L

Add to cart
Buy Now

Detajet e Transportit

 • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
 • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
 • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

 • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
 • Pesha: 0.56kg