Handheld Barcode Scanner Newland 1d Ccd Hr1060-70

6,050 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Handheld Barcode Scanner Newland 1d Ccd Hr1060-70

6,050 L

  • Projektuar si një skaner barkodi 1D i nivelit fillestar, HR1060 Sardina ofron vlera të mrekullueshme për përdorim të rregullt.
  • Intuitiv për ta përdorur, HR1060 Sardina kërkon pak ose aspak rregullim ose stërvitje. Nga sekonda që sistemi nxirret nga terreni, stafi mund ta përdorë me lehtësi sistemin gjatë gjithë ditës, si rezultat i dizajnit, shpejtësisë dhe lehtësisë së tij .
  • I pajisur me një motor të shpejtë dhe korrekt skanimi Newland 1D.
  • Nga barkodet e shtypura në letër te barkodet e afishuara në ekranin e smartphone, HR1060 Sardina skanon me lehtësi të gjitha barkodet lineare. Mjetet e tij për të lexuar barkode nga distanca përmirësojnë punen e punonjësve kur skanojnë kontejnerë më të mëdhenj paketimi ose mallra jashtë arritjes në një karrocë.
SKU: A08101 Kategori: , ,
Handheld Barcode Scanner Newland 1d Ccd Hr1060-70

6,050 L