Shopping Cart

No products in the cart.

Handheld Barcode Scanner Newland Wireless 1d/2d Cmos Hr2070-rff

13,650 L

 • NLS-HR20-RF është e pajisur me çipin e dekoderit të gjeneratës së tretë të Newland, duke e bërë kapjen e barkodeve me dendësi të lartë, me vëllim të lartë , shtrembër, të shtypura në letër ose në ekran.
 • Ndërtim i qëndrueshëm.
  Strehimi i tij i thyer është mbyllur me standardet IP42 për mbrojtje nga pluhuri dhe uji dhe i reziston rënieve nga 1,2 m të larta.
 • Përveç baterisë a2000mAh, NLS-HR20-RF gjithashtu vjen me një modalitet të ulët të energjisë që e ndihmon atë të mbahet ne punë më gjatë.
 • Dizajn elegant Ergonomik
  Përzierja e ergonomisë dhe estetikës në modelin e saj, NLS- HR20-RF nuk siguron vetëm komoditetin dhe produktivitetin e operatorit për skanimin intensiv të kodeve por gjithashtu plotëson nevojat estetike të epokës O2O.
 • Komunikim pa tel i përshtatshëm.
  Me teknologjinë RadioFrequency 2.4GHz, ky skaner siguron komoditet pa tel dhe lirinë e një lidhjeje të qetë për një diapazon 50m pa kabllo të ndërlikuar.
 • Lidhni dhe përdoreni pa asnjë trajnim ose instalim, lidhje të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur.
SKU: A08104 Kategori: , ,