Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d/2d Cmos Bs8060-2t

23,750 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d/2d Cmos Bs8060-2t

23,750 L

  • BS8060 Piranha është një skaner barkodi i shpejtë, i vogël dhe i lëvizshëm, duke siguruar lehtësinë për të patur gjithmonë një skaner në majë të gishtave tuaj.
  • Përmasat prej 88 x 46 x 24.5 mm e bëjnë atë mjaft të vogël për t’u futur në xhepin tuaj dhe mjaft të lehta për ta mbajtur gjatë gjithë ditës.
  • Pavarësisht nga madhësia e tij e vogël, Piranha ruan një performancë të shkëlqyeshme, duke skanuar pothuajse të gjitha barkodet 1D / 2D pa probleme.
  • Bluetooth wireless mund të përdoret për të lidhur Piranha me një kompjuter celular, telefon të konsumatorit, tablet ose mikroskop.
  • Kjo përshtatshmëri dhe transportueshmëri e bën atë zgjidhjen perfekte për industri si shitjet me pakicë, magazinimin dhe aplikacionet online për jashtë linje (O2O) si biletat elektronike dhe porositë elektronike.
SKU: A08108 Kategori: , ,
Performance
Image Sensor CMOS 752*480
Memory Flash 1MB
Illumination 612nm-624nm red LED
Aiming 650nm laser diode
Depth of Field EAN 13 (13mil) 60-380mm
Depth of Field CODE 39 (5mil) 60-190mm
Depth of Field PDF417 (6.67mil) 85-150mm
Depth of Field Data Matrix (10mil) 85-140mm
Depth of Field QR (15mil) 40-190mm
Minimal Print Contrast 20%
Scan Angle Roll 360°
Scan Angle Pitch ±55°
Scan Angle Skew ±55°
Field of View Horizontal 36°
Field of View Vertical 23°
Scan Modes Trigger
Scan Rate 60 frames per second
Data Capture
1D All major 1D symbologies, including Code 128, UCC/EAN-128, AIM 128, EAN-8, JAN-8, EAN-13, ISBN/ISSN, UPC-E, UPC-A, Interleaved 25, ITF-6, ITF-14, Deutsche 14, Deutsche 12, COOP 25, Matrix 25, Industrial 25, Standard 25, Code 39, Codabar/NW7, Code 93, Code 11, Plessey, MSI/Plessey, GS1 Databar.
2D All major 2D symbologies, including PDF417, QR Code, Data Matrix.
Physical
Dimensions (mm) 88.0(L)×46.0(W)×24.5(H)mm
Weight 62g
Material PMMA, ABS
Buttons SCAN,Delete,Function
Interfaces Micro USB, Bluetooth HID/SPP/BLE profiles
Battery Type 3.7V 900mA rechargeable Li-ion battery
Expected Battery Life 6 hours of continuous operation
Expected Charge Time 3.5 hours|3.5 hours
Notifications Sound, LED and vibration
Input Voltage 5VDC±5%
Current @ 5VDC Operating 260mA (Bluetooth is on)
Current @ 5VDC Standby 10mA
Power Supply Input DC 5V, 500mA
Power Supply Output AC100 ~ 240V, 50~60Hz
Environmental
Operating Temperature -20℃ to 50℃ (-4°F to 122°F)
Storage Temperature -40℃ to 70℃ (-40°F to 158°F)
Humidity 5%~95% (non-condensing)
Electro Static Discharge (ESD) ±8 KV (direct discharge); ±15 KV (air discharge)
Drop 1.2m
IP Rating IP42
Wireless
WPAN RADIO 2.4 – 2.5GHz ISM band, compatible with Bluetooth 4.0/3.0/2.1+EDR
Wireless Distance (max.) 50m (open space)

 

Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d/2d Cmos Bs8060-2t

23,750 L