Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d Ccd Bs8060-3v

16,890 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d Ccd Bs8060-3v

16,890 L

  • BS8060 Piranha është një skaner barkod i shpejtë, i vogël dhe i lëvizshëm, duke siguruar lehtësinë për të patur gjithmonë një skaner në majë të gishtave tuaj.
  • Përmasat prej 88 x 46 x 24.5 mm e bëjnë atë mjaft të vogël për t’u futur në xhepin tuaj dhe mjaft të lehta për ta mbajtur gjatë gjithë ditës.
  • Pavarësisht nga madhësia e tij e vogël, Piranha ruan një performancë të shkëlqyeshme, duke skanuar pothuajse të gjitha barkodet 1D dhe 2D pa probleme.
SKU: A08107 Kategori: , ,
  • Bluetooth wireless mund të përdoret për të lidhur Piranha me një kompjuter celular, telefon të konsumatorit, tablet ose mikro kiosk.
  • Kjo përshtatshmëri dhe transportueshmëri e bën atë zgjidhjen perfekte për industri si shitjet me pakicë, magazinimin dhe aplikacionet online për jashtë linje (O2O) si biletat elektronike dhe porositë elektronike.
Handheld Bluetooth Barcode Scanner Newland 1d Ccd Bs8060-3v

16,890 L