Handheld Scanner 1d Birch Bs-115bu

3,990 L

Bs-115bu

Birch BS-115 është një skaner kodi dore lazer. Me teknologji të përmirësuar ofron një performancë të shkëlqyeshme të leximit. Njeh të gjitha barkodet standarde 1D. Ndërfaqja USB.

  • Miqësore për përdoruesit
  • I integruar në CPU 32-bit
  • Skanim me performancë të lartë
  • Perdorim i lehtë
  • Autosensor i integruar

3,990 L

Add to cart
Buy Now
SKU: A08035 Categories: , , ,
Functionality & Operation
Communication interface USB, RS232, keyboard
1D Barcode Symbologies All standard one-dimension barcodes
CPU Type 32-bit RISC
Optical
Light source visible laser diode VLD 650 nm
Depth of scan field 10-60 cm
Scanning rate 100scan/s
Maximal pitch angle 60°
Bar code scanner Laser
Electrical
Power Source +5 VDC ±5%
Power Consumption – Standby 70mA
Power Consumption – Operation 150mA
Mechanical
Dimensions Width: 66mm, Height: 166mm, Length: 86mm
Weight 130g
Body housing ABS plastic with rubber
Maximal rotation angle 45°
Color light grey, black
Environment
Operating temperature 0 to 50°C
Storage temperature -26 to 60°C
Maximal ambient light 6000lux
Shock resistance drop from 1,5 m onto concrete surface
Operating humidity (non-condensing) 10 to 90%
Others
Certifications CE, FCC, RoHS

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg