Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Handheld Scanner 1d Zebra Ls1203 Usb Kit

13,790 L

13,790 L

Handheld Scanner 1d Zebra Ls1203 Usb Kit

13,790 L

  • Skaneri dore LS1203 nga Zebra është krijuar për të përmbushur nevojat e shitësve me pakicë, duke dhënë skanim lazer me cilësi të lartë, ergonomi miqësore për përdoruesit dhe qëndrueshmëri me një çmim të volitshëm.
  • Me LS1203, shitësit me pakicë shijojnë performancën, tiparet dhe besueshmërinë e nevojshme për të minimizuar gabimet e futjes së të dhënave dhe për të rritur produktivitetin nga regjistri në dhomën e pasme.
SKU: A08046 Kategori: , ,

Përshkrim

Barkodi (et) 1D
Teknologjia e skanimit Lazeri
Modeli i skanimit Linear
Skanimi nga etiketat
Diapazoni i optikës standard (SR)
Diapazoni i skanimit 0 – 26 cm
Lidhja me tel
Ndërfaqja (et) USB
Përmasat 62 x 180 x 71 mm
Klasa e mbrojtjes IP43
Pesha 122 gram