Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Handheld Scanner Honeywell Voyager 1450g2d-2usb

24,550 L

24,550 L

Handheld Scanner Honeywell Voyager 1450g2d-2usb

24,550 L

Skaneri Voyager 1450g siguron leximin e të gjitha drejtimeve të barkodeve lineare, me aftësinë për të azhurnuar në mënyrë të përballueshme në skanimin e barkodit PDF dhe 2D për lehtësinë tuaj.

SKU: A08053 Kategori: , ,

Përshkrim

Technical details
Interface RS-232 + USB + Keyboard Wedge
Colour of product Black
International Protection (IP) code IP40
Power
Power consumption (typical) 2 W
Power consumption (standby) 0.45 W
Power source type DC
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 0 – 95%
Storage temperature (T-T) -40 – 60 °C
Operating temperature (T-T) 0 – 40 °C
Performance
Light levels (direct sunlight) 0 – 95 lx
Weight & dimensions
Weight 130 g
Height 82 mm
Width 169 mm
Depth 62 mm
Scanning
Scanner type 1D/2D
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Design
Type simple